BUSINESS COACHING

Dianne Meijer Company

Via Dianne Meijer Company, biedt Dianne o.a. het High End Traject & de High Impact Advies Dag aan voor ondernemers & influencers die willen leren ondernemen vanuit hun hart ipv vanuit hun hoofd.

‘Vanuit mijn diepe missie om met alle forces die ik in huis heb jouw ultieme business te realiseren die jouw meest prachtige leven ondersteund.

Mijn kennis en ervaring in spirituele ontwikkeling en mijn gift om jouw echte verlangens, jouw missie, naar boven te halen en je te herinneren aan jouw innerlijke kracht, combineer ik met mijn praktische ervaring als ondernemer en (influencer) marketing expert. Ik geef je concrete handvaten waarmee je leert vertrouwen te hebben, de controle los te laten en mee te varen op jouw (geluks)stroom en dit te integreren in je bedrijf (én in je leven). Die combinatie van ideeën die ontstaan vanuit je hart (intuïtie/source hoe je het ook wil noemen) en deze praktisch leren vertalen in jouw website, marketing uitingen, social media, strategie, planning, indeling van je bedrijf etc. is ENORM KRACHTIG! Creëren vanuit de juiste plek, de plek van oneindige inspiratie.’

Ik kijk er naar uit van je te horen.

Liefs,
Dianne