Laat relevante content op social media voor je werken! Wij managen al je social media kanalen en zorgen dat je bedrijf online zichtbaar wordt (en blijft). Stel zelf je gewenste pakket samen.

Social media is key voor je bedrijf, je kan eigenlijk niet zonder. En om er echt effectief profijt van te hebben, moet je er dagelijks mee bezig zijn. En dan hebben we het niet alleen over liken en af en toe een leuk berichtje plaatsen. Nee, social media stopt niet om 17uur en vergt dedication en een uitgedachte strategie. Je moet weten wat je doet, waarom je dat doet en hoe je je doel bereikt. Dat is precies waarom veel bedrijven hun social media beheer uitbesteden. Dan kunnen zij zich richten op hetgeen waar ze goed in zijn, ondernemen. 

 

SOCIAL MEDIA PAKKET

Van te voren zetten we het DNA van je merk duidelijk neer. Op letterlijk 1 A4 stellen we de belangrijkste richtlijnen voor de social kanalen op. Denk hierbij aan tone of voice, kleurgebruik, contentpijlers, contentthema's, do's & don'ts etc. Op basis van deze onepager bepalen we de strategie. Vervolgens creëren en plannen we de content in de contentkalender en zijn we klaar om aan de slag te gaan. Maandelijks ontvang je van ons een update met de statistieken en overleggen we de koers die we varen. 

Omdat we je graag helpen met wat je nodig hebt, is je pakket op maandelijkse basis naar behoefte aan te passen. Zo kan je het standaard pakket uitbreiden met 1 bericht per dag i.p.v. 1 bericht per 2 dagen, webcare (reageren op comments, vragen beantwoorden, interactie bouwen) en het bouwen (en behouden!) van volgers. 

 

ADVIES

Wij denken uiteraard graag met je mee over de invulling van de beelden voor je social media kanalen. Tevens is het mogelijk hier een advies over te geven en richtlijnen op te stellen. Ga voor een social media adviestraject om in 3 stappen je complete social media op orde te krijgen en met een concreet plan van aanpak direct aan de slag te gaan.

Vraag naar de mogelijkheden via info@bloggers-at-work.nl.

 ONDERDELEN SOCIAL MEDIA 


1 netwerk

1 bericht per 2 dagen (beeld zelf aanleveren)

Ontwerp + opmaak profielpagina


1 bericht per dag (beeld zelf aanleveren)

Webcare

Followers builden

               


 

STANDAARD INBEGREPEN

 


 

PER ONDERDEEL TE SELECTEREN

 

 

 

Kies de onderdelen die je nodig hebt en stel zelf je pakket samen.

Voor meer informatie en de prijzen per maand, stuur ons een berichtje via info@bloggers-at-work.nl of klik op de button. 

 

 

What else?

 
 
masterclass influencer marketing workshop

MASTERCLASSES

Vanuit onze ervaring, passie en kijk op echte en oprechte influencer marketing, geven we tips, tricks en inside information. In een interactieve masterclass laten we zien hoe de Influencer Industrie werkt en hoe je het effectief kan toepassen. Boek een uitgebreide masterclass van 4uur of een mini versie van 2,5uur.

adviestraject bloggen beginnen influencer bloggers marketing

3 STAPPEN ADVIESTRAJECT

Weet je niet waar je moet beginnen? In 3 concrete stappen geven we een gericht adviesplan voor de marketing van je bedrijf. Onderwerpen als o.a. social media, marketing, online zichtbaarheid, het effect van influencers en content komen aan bod. 

influencer marketing social media management bloggers

INFLUENCER CAMPAGNE

Influencers hebben steeds meer invloed en kunnen dit gebruiken om jouw merk tot leven te roepen. Belangrijk is de juiste matches te maken op basis van oprechte interesse vanuit de influencers. Alleen dan creëer je waardevolle content. Bekijk de mogelijkheden en kies de campagne die bij je past.