"Bloggers at Work is geen doorsnee agency, maar een bureau dat merken ondersteunt om Influencer Marketing op een vertrouwde manier te integreren binnen hun bestaande marketingstrategie."

 
OVER DIANNE MEIJER

In 2016 is Bloggers at Work opgericht door Dianne Meijer vanuit haar passie voor Influencer Marketing en online marketing. Na vroeger zelf een modeblog te hebben gerund, kwam ze bij een The Influencers Movement terecht waar ze met haar oog voor matches en real Influencer Marketing uitgroeide tot expert. Al snel merkte ze dat influencers voor veel bedrijven nog een nieuw begrip zijn. De markt heeft behoefte aan meer begeleiding en expertise om waardevolle samenwerkingen te kunnen creëren. Om dat te kunnen doen, besloot ze vanuit een goed beeld van het DNA van het merk, een passende strategie te adviseren. Het merk haalt op deze manier 'even' een expert in huis om influencers te integreren in de huidige marketingplannen. En dat is van belang voor elk onervaren brand! Want zonder kennis en expertise in dit vak, worden influencers vaak (ten onrechte) ingezet als plat advertentiemiddel. Het verliest dan zijn kracht. Bloggers at Work is vanwege deze werkwijze dus geen doorsnee agency, maar een bureau dat hulp en ruimte biedt voor merken om Influencer Marketing op een vertrouwde manier te integreren. 

“De kracht van influencers ligt in de oprechtheid en herkenbaarheid. Ze worden te snel als plat advertentiemiddel beschouwd. Daar brengt Bloggers at Work verandering in.”

Ons (groeiende) netwerk beslaat nu ruim 1.500 influencers die regelmatig worden ingezet voor uiteenlopende campagnes. Naast exposure, fans en aandacht, levert Influencer Marketing het merk relevante content op die verspreidt kan worden via social media. Wat je doel ook is, social media blijft een onmisbare tool  die een merk op orde moet hebben. Een logische stap dus voor Bloggers at Work om ook social media ondersteuning aan te bieden. Online zichtbaarheid en interactie met klanten is immers key voor een merk.

INSPIREREN

Omdat Dianne ambitieuze ondernemers wil inspireren meer uit hun bedrijf te halen en graag haar kennis en ervaring deelt, verzorgt Bloggers at Work tevens Masterclasses en een Adviestraject. Ze laat het publiek kennismaken met Influencer Marketing en geeft tips&tricks over de markt en succesvolle samenwerkingen. Als ondernemer heb je vaak behoefte aan een praktische handleiding voor je online marketing, social media en/of influencer marketing. Het adviestraject geeft je praktisch inzicht en stelt een concreet plan van aanpak op die je direct kunt toepassen in je bedrijf.

Wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op via info@bloggers-at-work.nl.

 
What else?

 

INFLUENCER MARKETING

Hoe werkt effectieve influencer marketing voor je merk? Wat moet je weten en hoe werkt het. Wil je inside information over de markt en de kneepjes van het vak leren kennen? In een 3 stappen adviestraject stomen we je klaar, zodat je daarna met gemak alle campagnes zelf managed.  

3 STAPPEN ADVIESTRAJECT

Hoe werkt effectieve influencer marketing  en social media voor je merk? Wat moet je weten en hoe werkt het. Wil je inside information over de markt en de kneepjes van het vak leren kennen? In een 3 stappen adviestraject stomen we je klaar, zodat je daarna met gemak alle campagnes zelf managed en je een topper wordt op social media!

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

  Je klanten bevinden zich online, dus social media is key voor je bedrijf. Liever uitbesteden? Dat kan! Wij beheren je kanalen, vullen het met relevante content op maat en zorgen dat je zichtbaar wordt. Èn! Dat ze uiteindelijk je klanten worden.