MASTERCLASSES

 

INFLUENCER MARKETING

Vanuit onze ervaring, passie en kijk op (opr)echte influencer marketing, geven we tips, tricks, valkuilen èn inside information. In een interactieve masterclass laten we zien hoe de markt werkt en hoe je Influencer Marketing effectief kan toepassen binnen een bestaande marketingstrategie. 

Tijdens de Masterclass Influencer Marketing komen onderwerpen aan bod als; verschillende soorten influencers, de opkomst van micro influencers, agencies & platformen, REAL influencer marketing, De Briefing, voorbeeldcases en nog veel meer. We vertellen je alles over de influencer markt, hoe je een influencer campagne opzet, welke afspraken je maakt en je gaat naar huis met een concreet stappenplan waar je direct mee aan de slag kan. Door middel van diverse oefeningen testen de deelnemers de kennis gelijk in de praktijk en krijgen ze inzicht in de do's en don'ts. Tussendoor is er alle ruimte om vragen te stellen en krijgen alle deelnemers persoonlijke aandacht. 

De Masterclasses worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. 

 

VAN BLOG NAAR BUSINESS

Wil je van je blog een groot succes maken? Wil je het om turnen in een business hiermee écht geld verdienen? Ben je opzoek naar tips, tricks en begeleiding om jouw kanalen te helpen groeien? Kom dan naar onze Masterclass Van Blog naar Business! In ongeveer 3uur leer je alles over content voor je blog en social media, hoe je kan groeien op social media, hoe je een publiek aan je bind, hoe jij samenwerkingen easy kan managen en veel meer. 

 
 
ONS INHUREN

Masterclasses als onderdeel van een event? Of wil je ons inhuren om op locatie een Masterclass te verzorgen? Dat kan! Stuur ons een email voor de mogelijkheden. Prijzen op aanvraag. 

BLOGGERS AT WORK FACEBOOK COMMUNITY 

 

 
 

Iedereen die een Masterclass en/of Adviestraject bij ons heeft gevolgd, krijgt toegang tot onze Besloten Facebook Community. Na afloop kan je in deze groep verder sparren met andere (onder)(werk)nemers, al je vragen stellen, van gedachten wisselen over een bepaalde case en geïnspireerd worden door onze wekelijkse artikelen, tip&tricks en ontwikkelingen op het gebied van Influencer Marketing & social media.