Droom jij ervan om van je blog een succesvolle business te maken? Wil je hiermee geld gaan verdienen? Of zit je al een tijd te denken om een blog te starten? En heb je de stap nog niet gezet. Want, wat moet je nou écht weten om je blog te laten slagen, bezoekers te trekken naar je website en meer volgers te krijgen op social media?

Wil je een stevige basis aan kennis / tips / tricks én 30min individuele Q&A en coaching met een expert zodat je met al je kennis direct aan de slag kan? Dan is dit je kans!

De Masterclass is geschikt voor;

 • Bloggers (to be) opzoek naar tips & tricks en professionele ondersteuning om je blog succesvol(ler) te maken
 • Ambitieuze ondernemers en werknemers die zakelijk bloggen en hier meer uit willen halen

 

WAT KAN JE PRECIES VERWACHTEN?

Tijdens de Masterclass Van Blog naar Business krijg je concrete handvaten die je nodig hebt om jouw blog naar een next level te tillen. We behandelen belangrijke ingrediënten die onvermijdelijk zijn om jouw blog stevig neer te zetten én een eigen identiteit te geven. Na de Masterclass weet je precies wat jouw persoonlijke to do’s zijn en hoe je deze gaat aanpakken. Tevens geven we live tips aan een aantal blogs uit de zaal! Uiteraard is er ook genoeg ruimte om jouw vragen te stellen. Na afloop tijdens de netwerkborrel kan je onder het genot van een heerlijk drankje andere bloggers ontmoeten en nog even nakletsen.

 

30 MINUTEN Q&A EN PERSONAL COACHING SESSIE

Hoe fijn is het als een expert even inzoomt op jouw persoonlijke situatie? Om alle kennis van de Masterclass nu gelijk in de praktijk te brengen, kan je tijdens een persoonlijke coaching sessie advies krijgen van een ervaren expert. Bespreek je twijfels, beslissingen en stel je vragen. Denk je nu: yes dat wil ik! Bemachtig dan snel jouw Special Ticket! Iedereen met dit ticket krijgt eenmalig een GRATIS coaching sessie met Dianne Meijer (t.w.v. €79). Dianne is founder van Bloggers at Work, influencer expert en heeft jaren ervaring met succevolle grote en kleine bloggers en social influencers. Na afloop van de Masterclass krijg je een e-mail en plannen we een 1-op-1 Skype call voor je in.

Let op: dit is een éénmalige kans bij deze editie!

 

HOE ZIET DE MASTERCLASS ERUIT?

 • Je krijgt alle belangrijke ingrediënten voor een succesvolle blog waarmee je geld gaat verdienen
 • Alles over succesvol samenwerken met merken; hoe werkt het en waar moet je beginnen?
 • Gratis 'Van Blog naar Business' E-book incl. Stappenplan & Checklist
 • Blogs uit de zaal Live behandeld en voorzien van tips & tricks
 • De gelegenheid om persoonlijk jouw vragen te stellen
 • Heerlijke Drinks & Bites tijdens de netwerkborrel na afloop
 • Sparren met andere bloggers
 • Een goed gevulde luxe goodiebag!
 • Én een coaching sessie van 30 minuten met influencer expert Dianne Meijer (Founder Bloggers at Work) // bij een Superior ticket //

BONUS >> Toegang tot de besloten Bloggers at Work Community op Facebook voor alle deelnemers. Want, je bent niet alleen en samen sta je sterker! Deel na de Masterclass hier je successen, vragen of spar met ons en mede bloggers en ondernemers over situaties waar je tegenaan loopt etc. 

 

HET PROGRAMMA

Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn:

 • Doelen stellen & focus bepalen
 • Content Creatie; Hoe schrijf je een goede blog en succesvolle posts?
 • SEO
 • Social media; Hoe kan je groeien?
 • Bereik opbouwen en vergroten
 • Marketing
 • Sales
 • Financiën
 • Samenwerken met merken; Hoe ga je waardevolle samenwerkingen met merken aan? Wat ben je waard en wat zijn goede afspraken om te maken?
 • Kansen creëren met netwerken

 

SPREKERS & GASTSPREKERS

Als Founder van de Influencers & Marketing Agency Bloggers at Work weet Dianne Meijer als geen ander wat er nodig is om een blog succesvol te maken. Met jaren marketing ervaring heeft zij haar specialisatie gevonden in de booming business van Influencer Marketing. Tijdens de Masterclass behandeld zij alle facetten die bij het bouwen van een blog komen kijken en deelt zij de geheimen van influencers waarvan zij heeft gezien dat het werkt.

Marjolein van den Broek van de mega succesvolle blog Sneakers & Smoothies is ervaren ondernemer én influencer. Ze weet alles over hoe je een goede blog schrijft en waar deze aan moet voldoen. Naast haar job als influencer, schrijft ze voor het platform van Chantal Janzen, AndC. En alsof dat nog niet genoeg is, startte ze onlangs een nieuwe beweging met Team Unicorn. Tijdens de Masterclass deelt ze haar geheimen naar succes en leert ze jou hoe je een killer van een blog schrijft. 

 

LOCATIE & TICKETS

De Masterclass wordt gegeven in het stijlvolle Hoxton Hotel in Amsterdam. Wij willen je vragen om 12:45uur aanwezig te zijn, we starten om 13:00uur.

Early Bird Ticket - UITVERKOCHT

Regular Ticket - €85 excl. btw

Special Ticket - €95 excl. btw

Reserveer jouw ticket hieronder.

OP =OP!  We hebben maar een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij! Tot dan!

 ---

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Per openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Voor iedereen die met de auto komt: Parkeren is betaald en kan voor de deur of in de parkeergarage dichtbij aan de Marnixstraat. 

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Stuur een mailtje naar info@bloggers-at-work.nl als je vragen hebt. Binnen 2 werkdagen krijg je een reply. 

RESERVEER HIER JE TICKET!


Powered by 

the hoxton amsterdam masterclass van blog naar business