Influencers hebben steeds meer invloed en kunnen dit gebruiken om jouw merk tot leven te roepen. Belangrijk is de juiste matches te maken op basis van oprechte interesse vanuit de influencers. Alleen dan creëer je waardevolle content. Bekijk de mogelijkheden en kies een campagne die bij je past.

Influencer marketing brengt verandering. The best advertising, isn't advertising. Elke dag worden mensen overspoeld met reclames, online en offline. Mensen worden er immuun voor en een doorsnee advertentie of billboard bereikt niet meer het gewenste effect.

SO WHAT TO DO?

De enige manier om de aandacht van je doelgroep te krijgen (en te behouden!) is door relevante content te delen die iets toevoegt bij je doelgroep en daarmee interesse wekt. En dat is nou precies wat influencer marketing doet!

Het is hierbij belangrijk dat 'merk' en 'influencer' een oprechte match zijn op basis van wederzijdse oprechte interesse. Het voegt voor beide partijen toe om met elkaar samen te werken. De influencer heeft waardevolle content voor zijn volgers en het merk krijgt daardoor waardevolle exposure. Als 'merk' en 'influencer' niet matchen, prikt de doelgroep daar doorheen waardoor de boodschap niet overkomt en wordt aangezien voor een plat advertentiemiddel. De juiste match is dus essentieel!

Maar hoe vind je de juiste match? En waar selecteer je die op? Welke afspraken maak je dan? En nog belangrijker.. hoe zorg je dat je die waardevolle samenwerking creëert? Voor het antwoord op die vragen, ben je bij ons aan het juiste adres. 

INFLUENCER MARKETING CAMPAGNE

Wij hebben momenteel +1.500 influencers in ons netwerk. Een campagne met influencers kan je voor diverse doeleinden inzetten; bijvoorbeeld ter promotie van één bepaald product/dienst, ter ondersteuning van een bestaande marketingcampagne of juist voor het vinden van vaste ambassadeurs voor je merk. 

We denken graag met je mee over een passende insteek, stuur ons een e-mail via info@bloggers-at-work.nl.

ONZE SERVICE

Heb je nog geen ervaring met influencer campagnes? Of heb je geen tijd om deze te matchen, managen en uit te voeren? Geen probleem, wij helpen je op weg van A tot Z. 

 ONZE SERVICE 


Optioneel

Long-term of short term strategie ontwikkelen


Campagne creatie
Concept ontwikkelen
Campagne beschrijving

Matching
Actieve werving
Pitches bijhouden + beoordelen
Tussentijds contact met influencers m.b.t. matching
Campagne publicatie social kanalen en nieuwsbrief
Advies + selecteren juiste influencers 

Uitvoering
Briefen en contact leggen
Reviewen content
Resultaten rapport
Evaluatie

EXTRA OPTIE: STRATEGIE. Wil je ook een uitgebreide influencer strategie laten bepalen bij een campagne? Een advies over welke campagne, wanneer en met wie het beste past? En nog belangrijker, hoe je dat implementeert in je huidige marketing strategie? Kies dan voor een Campagne Pakket. Lees hieronder verder. 

CAMPAGNE PAKKETTEN

Influencers zijn het meest waardevol bij lange termijn samenwerkingen met jouw merk. Wil je een lange termijn oplossing? Kies voor een voordeliger pakket voor de duur van 3, 6 of 12 maanden inclusief een op maat gemaakte strategie. Zo profiteer je van een volledig begeleid traject van A tot Z, campagnes op maat en tips&tricks voor je marketingstrategie.

Neem contact op via info@blogger-at-work.nl voor de prijzen.

  PAKKET - 3 MNDEN  


Strategie

1 complete influencer campagne

Incl. 3 influencers per campagne

Optie: extra influencer

  PAKKET - 6 MNDEN  


Strategie

3 complete influencer campagnes

Incl. 3 influencers per campagne

Optie: extra influencer

 PAKKET - 12 MNDEN 


Strategie 

6 complete influencer campagnes

Incl. 3 influencers per campagne

Optie: extra influencer

 
 
What else?

 

MARKETING ADVIESTRAJECT

Hoe creëer je een effectieve marketingstrategie voor je merk? Wat moet je weten en welke tools zijn essentieel? Wil je jouw bedrijf laten groeien? Maak dan een afspraak voor een kennismaking. In een Adviestraject gaan we aan de slag met de marketing van jouw bedrijf. Alle onderdelen komen aan bod en aan je krijgt een compleet plan van aanpak waar je direct mee aan de slag kan.

coach coaching voor bloggers ondernemers

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Wil je jouw social media uitbesteden? Dat kan! Social media is key voor je bedrijf en dit vraagt om een uitgedachte strategie. Wij managen al je social media kanalen en zorgen dat je bedrijf online zichtbaar wordt (en blijft). Stel zelf je gewenste pakket samen.

 

influencer marketing bloggers social media strategie

ACADEMY BLOG

Lees meer over alle ins en outs over Influencer Marketing op onze Blog. Wekelijks schrijven wij nieuwe artikelen met handige tips & tricks. Lees je mee?