Wij verbinden jouw merk met influencers.

Influencers brengen een merk tot leven. Nooit was de marketing van je merk zo belangrijk en met het overschot aan advertenties tegenwoordig is een oprechte connectie met jouw doelgroep onmisbaar. En dat is precies waar influencers zo goed in zijn, ze bereiken je doelgroep op een unieke manier. 

Meer weten? Lees verder of plan een call met ons in.

HOE HET WERKT

Samen bedenken we een originele campagne die aansluit op jouw marketingdoelstellingen en je huidige marketingstrategie. 

We verspreiden de campagne onder meer dan +1.500 influencers in ons netwerk. Omdat elk merk verschillende behoeftes heeft, sourcen we voor iedere campagne handmatig naar de juiste influencers. Zo weet je zeker dat je de juiste matches krijgt. Influencer geven d.m.v. een pitch hun motivatie, campagne insteek en vergoeding aan. 

De campagne managen wij van A tot Z. In het pitchrapport ontvang je van ons een overzicht met alle relevante pitches die zijn binnen gekomen. Jij maakt je keuze, wij reviewen de content en zorgen dat de publicaties op tijd worden geplaatst. Tevens zijn wij aanspreekpunt tijdens de gehele campagne en verzorgen de communicatie met de influencers. 

Na afloop van de campagne bespreken we samen de resultaten en stellen we een rapport voor je op met de publicaties en resultaten op een rijtje. 

ONZE SERVICE

Influencers zijn het meest waardevol bij samenwerkingen op de lange termijn. Wil je weten wat influencers op lange termijn voor jouw brand kunnen betekenen? Laten we eens sparren over een goede strategie en insteek. 

WHAT ELSE?

rawpixel-com-600782-unsplash

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Wil je jouw social media uitbesteden? Dat kan! Social media is key voor je bedrijf en dit vraagt om een uitgedachte strategie. Wij managen al je social media kanalen en zorgen dat je bedrijf online zichtbaar wordt (en blijft). Stel zelf je gewenste pakket samen.

FullSizeRender-10

MARKETING ADVIESTRAJECT

Een effectieve marketingstrategie voor je merk? En welke tools zijn hierbij essentieel? In een Adviestraject gaan we aan de slag met de marketing van je bedrijf. Alle onderdelen komen aan bod en je krijgt een compleet plan van aanpak waar je direct mee aan de slag kan.

Meer verkeer naar je blog bloggers at work hashtag workmode influencer marketing

ACADEMY BLOG

Wij delen graag onze kennis en inzichten met jou. Op de Academy Blog lees je insights over Influencer Marketing, bloggen, social media en ondernemen. Wekelijks schrijven wij nieuwe artikelen met handige tips, tricks en tools die jou het leven wat makkelijker maken. Lees je mee?