DIANNE MEIJER’S PODCASTS

Dianne Meijer Business Coach Influencers Bloggers Ondernemers Spiritualiteit Podcast

EPISODE #9 Hoe Het Komt Dat 'Just Do It!' Niet Werkt?

We zijn weer een nieuw hoofdstuk gestart, 2019! Het werd een BOMVOLLE en iets minder gestructureerde podcast met een aantal BIG lessons die voor mij een mega verschil hebben gemaakt afgelopen jaar!   Waarschijnlijk ben je nu veel met je nieuwe intenties en doelen bezig. Maar vergeet je niet je intenties te voelen?? Want doelen zonder emoties doen niet zoveel.. Ik geef je een paar belangrijke vragen waarmee je je intenties vele malen krachtiger maakt en ze ook écht manifestaties gaan opleveren! [...]

Dianne Meijer Business Coach Influencers Bloggers Ondernemers Spiritualiteit Podcast

EPISODE #8 *A Christmas Message!*

Ho Ho Ho Christmas! Een persoonlijke episode die ik tijdens een heerlijke wandeling enorm sterk voelde om op te nemen. Ik had geen idee waar mijn verhaal heen zou gaan, turns out to be a lovely message.. 😉 [..]

Dianne Meijer Business Coach Influencers Bloggers Ondernemers Spiritualiteit Podcast

EPISODE #7 OMG! Een Important Message Die Ik Met Je Moet Delen!

Halleluja! Het was even één grote chaos in mijn hoofd, met mega veel inspiratie. Daar kwam deze episode uit. Een oproep aan jou voor het naderende einde van 2018. Hoe staat het er nou écht voor met jouw bedrijf en je leven? Als je al de bullshit even weglaat, wat voel je dan werkelijk? Ik help je jezelf een aantal vragen te stellen om de balans op te maken.  Naar aanleiding daarvan is het tijd om keuzes te maken voordat je het nieuwe jaar in gaat. De Moneyfestatie Mindset E-course die maandag van start gaat, kan je daarbij een stap verder helpen. Wat neem je mee en wat laat je achter? [...]

Dianne Meijer Business Coach Influencers Bloggers Ondernemers Spiritualiteit Podcast

EPISODE #6 Houdt Geld Jou Tegen Om Jouw Missie ECHT De Wereld In Te Zetten?

YES, I’m BACK! En wauw! Wat een onwijze geconditioneerde Money Mindset overtuigingen ben ik de afgelopen weken bij verschillende mensen tegengekomen. Ik behandel een voorbeeld dat waarschijnlijk, als je te weinig geld verdient met je business (of dat nou 100, 1.000 of 10.000 euro is), heel herkenbaar is. Durf jij te kijken naar wat er ECHT onder zit en het recht in de ogen aan te kijken? [...]

Dianne Meijer Business Coach Influencers Bloggers Ondernemers Spiritualiteit Podcast

EPISODE #5 Hoe Ik Onbewust In Een Ratrace Belandde

OMG ongelooflijk dit! Onze geconditioneerde overtuigingen zitten zooo diep, en daar kwam ik ook weer even goed achter. Een podcast die ik tijdens mijn verhuizing een paar weken geleden heb opgenomen voor je (en bijna stop had gezet). Het ging niet zonder hobbels en bobbels wat ook tijdens het opnemen van de podcast duidelijk merkbaar was 😉 [...] 

Dianne Meijer Business Coach Influencers Bloggers Ondernemers Spiritualiteit Podcast

EPISODE #4 Zie Jij De Signalen Die Je Krijgt?

Een heel persoonlijke episode. Ik vertel je over een signaal dat ik kreeg via een droom. Toen ik de 'speurtocht' ging volgen, bracht het een confronterend inzicht dat me heel erg raakte [...]

Dianne Meijer Business Coach Influencers Bloggers Ondernemers Spiritualiteit Podcast

EPISODE #3 Geld & Jouw Money Mindset

Let’s Talk about Money! Een super belangrijk en ontzettend interessant topic waar ik een mooi inzicht over kreeg die ik met je wil delen. Een krachtig inzicht over geld.
Dit inzicht staat in verbinding met een grote investering die ik deze week heb gedaan in een Coachingsdag. En ik ben mega excited! Hoewel mijn ego even de hoek om kwam kijken of het wel zo'n goed idee was om zo’n groot bedrag uit te geven nét nu ik ook mijn nieuwe huis heb gemanifesteerd, heb ik de investering moeiteloos en in vol vertrouwen gedaan. Ik vertel je in de podcast waarom en hoe ik dat deed [...] 

Dianne Meijer Business Coach Influencers Bloggers Ondernemers Spiritualiteit Podcast

EPISODE #2 What The F*** Happened?

Voor als je je afvroeg; What the f*ck happened? In deze episode deel ik het met je. Ik heb het zo concreet mogelijk onder woorden proberen te brengen, ook al zijn sommige ervaringen moeilijk uit te leggen. Ik denk dat magie wel het juiste woord is. De weg is magisch! De Transformatie. Ik kan het woord niet meer horen haha, maar toch ervaar ik het zo. Mooie inzichten die mij erg veel helderheid hebben gebracht in zowel mijn privé leven als mijn business. Laat me weten of je er mooie inzichten uit hebt gehaald die je hebben geholpen![...]

Dianne Meijer Business Coach Influencers Bloggers Ondernemers Spiritualiteit Podcast

EPISODE #1 Onderneem Jij Vanuit Gevoel of Vanuit Ratio?

Yes de eerste podcast episode is live! Geheel onverwachts maar oh zo waardevol. Sinds een paar maanden zit ik in een enorme transformatie met mezelf en mijn business en hier komen onwijs mooie lessen uit voort. De komende maanden staan er fantastische ontwikkelingen op de planning door o.a. deze BIG mindset shift die ik tijdens deze episode bespreek [...]