Heb jij de marketing van jouw bedrijf al uitgedacht? Wil jij leren welke tools je nodig hebt om te goeien? In een adviestraject gaan we aan de slag met de marketing van jouw bedrijf. Onderwerpen als o.a. social media, marketing, online zichtbaarheid, het effect van influencers en content komen aan bod en hoe je deze tools effectief kan inzetten.

In een gericht traject geven we advies over onderwerpen die van belang zijn bij de marketing en promotie van jouw bedrijf. Dit kan gaan om het succesvol inrichten van je social media kanalen, een jaarstrategie of een plan van aanpak voor je gehele marketing. Alle trajecten zijn uniek en worden op jouw bedrijf persoonlijk aangepast. Na dit traject heb je een uitgedacht marketingplan én weet je hoe je hiermee aan de slag gaat!

SOORT TRAJECT
  • Adviestraject individueel
  • Adviestraject in groepsverband
STAPPEN ADVIESTRAJECT

Het adviestraject bestaat in de basis uit 3 verschillende stappen die we in een aantal weken doorlopen. Afhankelijk van het soort adviestraject dat je kiest en jouw eigen vragen / wensen, helpen deze stappen jou met:

  • Inzicht krijgen in de werking van online marketingtools
  • Persoonlijk advies over het effectief inzetten van marketingtools voor jouw bedrijf
  • Brainstormen over nieuwe ideeën voor jouw online promotie
  • Nieuwe doelen stellen en behalen
  • Een concreet plan van aanpak waarmee je gelijk aan de slag gaat
 
STAP 1: INTAKEGESPREK

In een persoonlijk intakegesprek van ongeveer 45minuten maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw vragen en wensen die je wilt gaan behandelen. Dianne stelt een aantal gerichte vragen zodat ze een beter beeld krijgt van jouw bedrijf. Vervolgens maken we een afspraak voor de brainstorm dag.

STAP 2: BRAINSTORM & PLAN VAN AANPAK

We trekken hier één dag voor uit en starten om 10.00uur. Tijdens deze dag maken we een gericht plan van aanpak voor jouw social media kanalen en marketingtools. Je krijgt tips, leert alles over social media, marketingtools en verschillende programma's die je kan gebruiken. We stellen nieuwe doelen op voor een heel jaar en maken een concreet plan waar je direct mee uit de voeten kunt. De lunch wordt verzorgt en is inclusief. De dag vind plaats in een meetingruimte in Amsterdam.

STAP 3: EINDGESPREK & EVALUATIE

Na 4 weken evalueren we in een gesprek van ongeveer 45minuten hoe het de afgelopen weken is gegaan. Je kan je vragen stellen over situaties die zijn voorgevallen en bespreken eventuele aandachtspunten. Hierna ronden we het traject af en maken we eventueel een afspraak voor een vervolgtraject.

Klik op de button voor meer informatie of een offerte op maat.

ADVIESTRAJECT IN GROEPSVERBAND

Mocht je minder budget beschikbaar hebben is het Adviestraject in groepsverband een goede optie. Het tarief is lager, maar je hebt wel de persoonlijke aandacht. Tevens een mooie manier om te sparren met anderen. Stap 1 en 3 zijn hetzelfde als bij een individueel traject. De intake en het eindgesprek is individueel. Stap 2 doorlopen we in groepsverband met 4 deelnemers op een locatie in Amsterdam. De lunch en koffie/thee is op deze dag geheel verzorgd. Klik op de knop hieronder en vraag naar de volgende datum die staat gepland.

social media influencer marketing advies
 
 
What else?

 

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Je klanten bevinden zich online, dus social media is key voor je bedrijf. Liever uitbesteden? Dat kan! Wij beheren je kanalen, vullen het met relevante content op maat en zorgen dat je zichtbaar wordt. Èn! Dat ze uiteindelijk je klanten worden.

 

masterclass influencer marketing workshop

MASTERCLASSES

Vanuit onze ervaring, passie en kijk op echte en oprechte influencer marketing, geven we tips, tricks en inside information. In een interactieve masterclass laten we zien hoe de Influencer Industrie werkt en hoe je het effectief kan toepassen.

 

influencer marketing social media management bloggers

INFLUENCER MARKETING

Influencers hebben steeds meer invloed en kunnen dit gebruiken om jouw merk tot leven te roepen. Belangrijk is de juiste matches te maken op basis van oprechte interesse vanuit de influencers. Alleen dan creëer je waardevolle content. Bekijk de mogelijkheden en kies een campagne die bij je past.