BLOGGERS AT WORK ACADEMY

Omdat kennis van experts bijdraagt aan kwaliteit, willen wij onze kennis graag verspreiden in de markt. Of het nu gaat om influencer marketing of het algemene marketing plaatje, het werkt alleen als je het goed inzet. Met onze ruime ervaring in marketing helpen wij hier graag bij en is de Bloggers at Work Academy ontstaan. De doelgroep bestaat uit bedrijven, bloggers/influencers en ondernemers. Masterclasses voor bedrijven en bloggers, 1-op-1 Adviestrajecten voor ondernemers en Persoonlijke Coaching voor bloggers. Via de Academy leiden wij de markt aan beide kanten op (influencer en merk/bedrijf) om op die manier tot kwalitatieve samenwerkingen te komen en de markt te versterken. 

 

ADVIESTRAJECTEN

Vanwege de grote vraag naar meer kennis en begeleiding bij het integreren van een stevige en uitgedachte marketingstrategie, zijn de Adviestrajecten opstaan. De struggles waar iedere ondernemer mee te maken krijgt worden uitgebreid besproken. Je krijgt alle tools mee die je nodig hebt en we maken een concreet van plan aanpak waar je direct mee aan de slag kan. Resultaat: een overzichtelijk en  concreet marketingplan die je zelf kan managen. 

 

 

PERSOONLIJKE MAANDELIJKSE COACHING

Ondernemen is het leukste wat er is. Van je passie je werk maken. Zelf je tijden indelen, op vakantie gaan wanneer je wil en je eigen koers varen. Aan de andere kant is het als ondernemer of blogger soms best eenzaam om je eigen beslissingen te nemen en alles zelf uit te moeten zoeken. Daarom kan het fijn zijn om op maandelijkse basis een ervaren expert met je mee te laten denken bij keuzes, beslissingen, twijfels en vragen waar je mee zit. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE. 

 

MASTERCLASSES

 
INFLUENCER MARKETING

Vanuit onze ervaring, passie en kijk op (opr)echte influencer marketing, geven we tips, tricks, valkuilen èn inside information. In een interactieve masterclass laten we zien hoe de markt werkt en hoe je Influencer Marketing effectief kan toepassen binnen een bestaande marketingstrategie. 

Tijdens de Masterclass Influencer Marketing komen onderwerpen aan bod als; verschillende soorten influencers, de opkomst van micro influencers, agencies & platformen, REAL influencer marketing, De Briefing, voorbeeldcases en nog veel meer. We vertellen je alles over de influencer markt, hoe je een influencer campagne opzet, welke afspraken je maakt en je gaat naar huis met een concreet stappenplan waar je direct mee aan de slag kan. Door middel van diverse oefeningen testen de deelnemers de kennis gelijk in de praktijk en krijgen ze inzicht in de do's en don'ts. Tussendoor is er alle ruimte om vragen te stellen en krijgen alle deelnemers persoonlijke aandacht. KLIK hier VOOR MEER INFORMATIE. 

 

VAN BLOG NAAR BUSINESS

Droom jij ervan om van je blog een succesvolle business te maken? Wil je hiermee geld gaan verdienen? Of zit je al een tijd te denken om een blog te starten? En heb je de stap nog niet gezet. Want, wat moet je nou écht weten om je blog te laten slagen, bezoekers te trekken naar je website en meer volgers te krijgen op social media? KLIK DAN hier VOOR MEER INFORMATIE.  

 

 

 

BLOGGERS AT WORK FACEBOOK COMMUNITY 

Iedereen die een Masterclass en/of Adviestraject bij ons heeft gevolgd, krijgt toegang tot onze Besloten Facebook Community. Na afloop kan je in deze groep verder sparren met andere (onder)(werk)nemers, al je vragen stellen, van gedachten wisselen over een bepaalde case en geïnspireerd worden door onze wekelijkse artikelen, tip&tricks en ontwikkelingen op het gebied van Influencer Marketing & social media.

Masterclass Influencer Marketing blog business workshop